FSK Anykščių gerbėjai

Futbolo ir sporto lažybos

Naujienos

interviu su Tomu, Andrium, Kes

Linksmiausias nuotykis, kuriame esat dalyvavę su komandos draugais.

A: Tokių nuotykių buvo gan daug, bet įsimintiniausias – tai kelionė namo iš Lenkijos praeitais metais…

K: Nepamiršiu savo penkioliktojo gimtadienio…

T: Vyrukai, o man tai labiausiai atmintyje įstrigo 2001 metais Anykšciuose vykusio kasmetinio Vidurio Europos mažųjų miestelių futbolo turnyras, kurio metu tapome čempionais. Savo pergalę iš pradžių atšventėme miesto stadione. Vėliau nutarėm šventę pratęsti miesto centre, tad visi, dainuodami, išėjome miesto centro link. Žygiavome ne šaligatviu, o gatvės viduriu. Dėl šios priežąsties, kažkas iš miestelėnų iškvietė policiją. Atvažiavus pareigūnams visi spejo pasitraukti, o aš, užsidainavęs, nespejau. Policija mane sulaikė ir nuveže i nuovadą. Berašant protokolą,  į vidų įsiveržė visa komanda. J Buvo smagu stebėti, kaip trys policininkai tvarkosi su visa Anykšcių futbolo komanda…

Mėgstamiausia komanda, žaidėjas.

A: Barcelona. C.Ronaldo

T: AS Roma. L.Figo.

K: Barcelona, o iš žaidejų – Ronaldinio bei Lampardas.                     

Kolegos, kurie davė interviu kiek ankščiau, tvirtino, kad mikroklimatas komandoje labai geras. Ar jūs taip pat galvojat? Jei ne – tai kodel? Ką reiktų gerinti?

A: Mūsų komandos mikro klimatas tikrai geras ir nieko čia nenorėčiau keisti.

T: Pritariu Andriui. Komandoje mikroklimatas tikrai geras, tik reikia pasistengti visiems visada suvažiuoti į varžybas ir viskas bus dar geriau.

K: Manau, geras. Komandos draugai sutaria puikiai, nėra jokių pykčių, tik juokai. Gal norėtūsi, kad kai kurie kolegos rimčiau žiūrėtų į savo hobį. Vieni lieja prakaitą treniruotėse, kiti – baliukuose dalyvauja. Aišku, tai ne dažnas reiškinys, bet pasitaiko.

Ar tikit , kad Lietuvoje futbolas pasieks V.Europos lygį (žiūrovų gausa, žaidėjų atlyginimais, rėmėjų dėmesiu)?

T: Taip tikiu. Tik ne greitai.

K: Gal. Bet, manau, dar ne greitai, nes dabar Lietuvoje vis dar begalinis dėmesys skiriamas krepšiniui.  

A: Aš tai manau, kad nepasieks, nes futbolui skiriama pernelyg mažai dėmesio.

Kokią matai Anykščių futbolo ateitį?

T: Šviesią. Velniai rautų, suprantu, kad krepšinis jau porą dešimtmečių sporto šaka nr.1 , bet jei savivaldybė ir vietos verslininkai mums skirtų nors trečdalį to dėmesio, kurio susilaukia mūsų kolegos krepšininkai, tai mes, manau, ne tik I lygoj dėl prizinių vietų pakovotume, bet dar ir į aukšciausią lygą po kelerių metų išeitume.

K: Jei komanda išliks kokia yra ir požiūris, kaip jau ankščiau minejau, bus vienodai rimtas tiek į treniruočių lankomumą, jų naudą, bei pačias varžybas, tai ateitis bus nebloga. Tai leis mums pasiekti norimų rezultatų.

A: Aš manau, padėtis turetų tik gerėti.

Šis sezonas ne pats ilgiausias, lyginant su prieš tai buvusiais, tad kiekvienos rungtynės ypač svarbios. Jūsų prognozės: pirmos 3 komandos pagal užimsiančią vietą čempionato pabaigoje?

T: Sveikata, Anykšciai, Vidzgiris.

A: Šią akimirką gan sunku pasakyti, nes pirmas keturias komandas skiria mažas taskų skirtumas. Nėra aiškaus lyderio…

K: Na, aš irgi negaliu prognozuoti iš anksto, nes dauguma komandų skiria keletas taskų. Viena aišku, mes pasistengsime būti tarp prizininkų. Daug ką lems paskutinysis mačas.

Jei vykstat į kasmetinius turnyrus užsienyje, su kuriuo komandos draugu/ais dažniausiai apsistojat viename kambaryje? Ar tai treneris nusprendžia?

A: Dažniausiai apsistoju su Marium Latatujevu, treneris to nesprendzia.

T: Jo, treneris nesprendžia. Man patiko, kai praeitais metais Vysloje apsistojau su Artiomu, Aidu ir Kolka. Oi nemirtingi vyriukai…su tokiais niekam nebūtų liūdna.:)

K: Būna visaip. Iš anksto niekad neplanuoju su kuo gyvensiu. Sutariu su visais komandos draugais .                                                     

Tavo palinkejimai komandos draugams, klubo vadovams.

A: Visiems begalines sėkmės sporte ir gyvenime.

K: Kad visi ir toliau išliktų vieninga komanda; neišsisbarstytų kas kur, o toliau siektų kuo geresnių rezultatų, nes jų tikrai galime pasiekti!!!

T: Sėkmės J

Ačiū, vyrai už malonų pokalbį. Linkiu jums visokeriopos sėkmės.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *